Om - True Development

True Development

True Development erbjuder coaching och medvetandeträning baserad i Mindfulness - se våra tjänster. True Development finns i Stockholm och samarbetar med certifierade Mindfulnessinstruktörer och coacher i hela Sverige. True Developments grundare är Anna Agrell.

Anna AgrellAnna är certifierad Mindfulnessinstruktör från Mindfulnesscenter och certifierad coach (Zen Coaching). Hon har i olika sammanhang undervisat Mindfulness och coachat sedan 2006. Hon har också lett ett stresshanterings-
program, InRe Ledarskapsutveckling, på Nacka Sjukhus I Stockholm. Mindfulness är också kärnan i Annas sätt att ge coaching, som inspireras av Zen Coaching. Nedan finner du några ord från tidigare klienter, kunder och kursdeltagare.

Anna är civilingenjör från Teknisk Fysik på Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, och har arbetat på företag som Adtranz, Ericsson och AstraZeneca, för att nämna några, i huvudsak som projektledare.

Annas egen medvetandeträning ligger till grund för hennes arbete eftersom den ger henne inspiration och möjlighet att lätt relatera till och ge stöd vid de olika faser som klienter och kursdeltagare går igenom under coachsessioner och kurser.

Här hittar du Annas profil på LinkedIn.

Några ord från ett urval att klienter, kunder och kursdeltagare...

Anna, du är en fantastisk föreläsare, du har magisk förmåga att fånga uppmärksamhet! Jag fick massor med nyttiga tankar. Upplägg, övningar, presentation, allt var superbra!
- Irina Nuno, deltagare i Mindulnesseminarium

I juni 2014 engagerade jag Anna för mitt team under ett heldagsevent i personlig utveckling. Hon hade tidigare genomfört en "light-variant" för en mindre grupp i "mindfulness" med mycket gott resultat så vi bestämde oss för att engagera Anna en halvdag med hela teamet. Anna varvade presentationer med övningar som engagerade alla i gruppen på ett mycket bra sätt. Hon kontrollerade och följde upp varje individ och interagerade med gruppen på ett engagerande och trevligt sätt som gjorde att samtliga kände att de fick något med sig från seminariet. Anna är professionell, engagerande och en god lyssnare. Jag kan absolut rekommendera henne till alla som vill göra något extra inom området personlig utveckling.
- Jan Persson, Head of Global Security, SEB

Hej Anna! Vill tacka för en härlig dag 23/2! Mycket inspirerande. Du är kanon som instruktör. Kunnig, äkta och närvarande. Älskar din röst. Vi ses framöver!
- Nina Ljungars, deltagare i Mindfulness miniretreat

Anna, Du anar inte vilka insikter du gav mig igår. Tack! Nu händer det grejer och jag känner mig stark och trygg.
- Cecilia, coachingklient, verksamhetsansvarig inom energibranschen

Allt var fantastiskt bra. Du med. Lärorikt. Hjälpsamt. Inspirerande. En hjälp att hantera stress och tankar i vardagen. Du är en jättehärlig person med stort hjärta.
- Simon, deltagare i Mindfulness miniretreat

Hej Anna. Jag fick med mig en massa värdefullt igår, och det var ett äventyr att så fokuserat lyssna inåt. Jag har aldrig varit med på nån coaching/terapisession som gett så mycket aha-upplevelse och insikt tidigare, och då har jag provat några metoder. Så det här kändes helt rätt för mig, ska bli jättespännande att ge mig in igen.”
– Tarja Hiipakka, coachingklient, IT-konsult

Tack för en bra Mindfullness-stund i onsdags. Jag tyckte du sa mycket klokt, skulle önskat att någon spelade in det så man hade kunnat lyssna på det igen. Det var mycket intressant att höra om vilka vetenskapliga resultat man hittat av mindfulnessträning, och jag tyckte du kopplade ihop det med vardagslivet på ett väldigt bra sätt. Jag tyckte också att det var bra att du gav oss en hemläxa för att få hjälp att komma igång att träna. Ser fram emot att höra mer och öva mer nästa gång.
- Elin, deltagare i Mindfulnesseminarium

Anna gav en introduktion till mindfulness som ett verktyg för att minska stress i vår forskargrupp. Mycket annorlunda, "out of the box"-tänkande som verkligen gav tankeställare (även för ingenjörer!). Anna är en mycket bra föreläsare som fångar sin publik.
- Jens Zander, Dean, School of ICT at KTH

Jag har haft nöjet att delta i Annas introduktionskurs i Mindfulness och ta några Mindfulnessessioner och jag tycker hon är en förträfflig instruktör och coach. Hon är en mycket bra lyssnare med en fantastisk förmåga att hjälpa mig att utforska mina tankar, känslor och uppfattningar. Hon är en väldigt varm och positiv person som skapar en atmosfär fylld med tillit och öppenhet.”
- Susanne Dale Ekdahl, Project Office Manager på DeLaval

Jag tar med mig erfarenheten av att prova på Mindfulnessövningar och att jag behöver träna på detta! Övningarna var bra och lätta att ta till sig och jag tyckte också att det teoretiska/vetenskapliga var intressant. Det var en bra balans. Du känns lugn, intresserad och jordnära!
- Tommie Lindegren, deltagare i Mindulnesseminarium

Anna är en mycket god lyssnare, med ett så okonstlat och naturligt sätt att hon fått mig att möta nya tankar och bryta gamla mönster utan att det ens känns konstigt eller svårt. Men det är inte bara lyssnarkonst, hon tar in det man delar med sig av och ger av sin kunskap när hon ger respons, och på ett konkret sätt får även den envisaste att prova nya vägar.
Hon har fått mig att prova att möta och hitta stunder med ett inre lugn som jag inte trodde fanns, och även att skratta så tårarna rinner åt misstag som jag annars skulle grämt mig över.
Hon gör det som är svårt så mycket lättare att möta, och på ett sätt så jag har tagit med mig nya tankar och förhållningssätt efter varje samtal.
Våra samtal började kanske mest av en slump, men jag ångrar inte en minut, tvärtom har jag nytta av det varje dag. Så vad är det då jag blivit bättre på? Ja, jag kan själv finna lugn, ta pauser och njuta av det. Det hjälper när det är mycket att sköta. Jag kan se bra saker oftare än förr, jag kan hantera kritik bättre, jag kan hantera jobbiga känslor utan att övermannas. Jag kan skratta och skoja mer. Jag kan lägga saker bakom mig. Jag kan gå framåt. Och jag tänker på roliga saker när jag till sist går och lägger mig.
- Stephan Åström, coachingklient, säkerhetsansvarig

Anna har hjälpt mig att förstå mig själv och på så vis kan jag ta hand om mig själv på ett bättre sätt. Min självbild har blivit mycket mer positiv! Jag känner mig trygg och vågar lita på mig själv. Tusen tack!
– Amanda Ekdahl, coachingklient

Jag tar med mig att det finns mkt forskning som visar på hur bra detta är, mao motivation till att ajg fortsätter med påbörjade mindfulnessövningar. Jättespännande med övningen där man kan ser hur det är svårt med många bollar samtidigt. Bra sammanfattning av mindfulness och vad effekterna är. Du känns lugn, pedagogisk, tydlig och lyhörd.
- Amanda Frid, deltagare Mindulnesseminarium

Annas coachning har hjälpt mig att finna ett mer avslappnat och intuitivt förhållningssätt till min tillvaro. Ett förhållningssätt som har mindre fokus på att tänka ut svar och prestera och mer fokus på att låta svar födas naturligt och följa flödet. Hon har också hjälpt mig att utveckla ett mer avspänt förhållande till mina känslor. Jag är mindre rädd för utmanande känslor såsom stark ångest, oro och rädsla som ett resultat av coachningen. Jag har mer tillit till att allt är ok oavsett vad jag känner. I många fall har jag med hjälp av Anna sett igenom mina problem, blivit medveten om att de endast existerar i mina tankar och inte har någon grund i verkligheten och därmed inte behöver lösas. Generellt har coachningen bidragit till en djupare förståelse av att livet är här och nu, att de flesta problem inte är så verkliga som jag tror, att allt är ok som det är och att det ofta fungerar bättre att lyssna till sitt inre vetande hellre än att tänka ut svar.
- Pauli, coachingklient

Mina Zen Coaching sessioner hos Anna har verkligen förändrat mitt liv. Jag har aldrig förr upplevt denna stilla, öppna och totala närvaro som Anna gav mig, och som öppnade helt nya, oväntade rum inom mig samt gav mig mycket unika moment av emotionell insyn. Jag har lärt mig mycket, men framför allt vikten av att medvetet försöka återskapa de vackra 'spaces' som öppnades inom mig under samtalen, att påminna mig själv, som Anna gör, om att försöka att se att vad som än händer är okay, att tillåta allt som händer i stunden, både inom och utanför mig. Och att bli en bättre lyssnare själv.
För mig är Zen Coaching ett sätt att mogna på ett mycket vackert vis. Jag kan varmhjärtat rekommendera Anna och Zen Coaching till alla som är beredd att inse att vi innerst inne kanske alltid vet svaren på precis alla frågor livet någonsin kommer ställa oss inför (även om det inte alltid känns som det), och som vill fördjupa insyn i sig själva.
- Antje Frauenstein, coachingklient
Din inre stabilitet...

... hur hittar du den?

Program som startar 12 november 2022!

Läs mer här! Varmt välkommen!


Just nu...

... finns det många möjligheter!

Läs mer här!
Varmt välkommen att ta kontakt!

Rekommendationer..

... från kunder, klienter och kursdeltagare!

Läs här - vad andra säger om True Developments tjänster!


Mindfulness i arbetslivet!

En informationsbroschyr om Mindfulness i arbetslivet hittar du här!

Välkommen att kontakta oss för vidare samtal!


Meningsfyllda samtal!

Via internet, telefon eller fysisk träff!

Utforska din högsta dröm och din största utmaning!

Upptäck styrkan, lugnet och visdomen inom dig!

Kontakta oss för att boka ett meningsfyllt samtal!